Heloy.

Eli kijoitan tänne siis ekaa  kertaa. Tahdoin julkistaa omaa harmaata söherrystä tänne jotta muut ottavat opikseen ettei kannata olla minä.

Aamulla söin normi aamupalan. Kaurahiutaleita jugurtin kanssa. Koulusta lähdin jo tokan tunnin alussa kun huomasin käsieni täyttyvän oudoista punaisista läiskistä. Olin siis saanut nokkosrokon. Kaupunkiin lähdin norkoilemaan kun ajattelin tosi fiksuna tyttönä etten muka saisi niin paljon ruokakiusauksia kuin kotona. Marabou takertui kuitenkin kainaloon. Aika ahdistunut fiilis mutta voi vaan kuvitella, kuinka ällöttävää on syödä 2000 kaloria yhdeltä istumalta. tarkoituksenani oli ostaa alunperin laittikola.

Nyt istun kotona ja istun vielä nukkumaan menoon asti, tai sitten maksimissaan käyn tekemässä oton. (omatominen harjoitus) En syö. En todellakaan aio syödä yhtään mitään.

Tulipa sitä sitte viilis vetästyy ja kimpale homejuustoa. :(                                Kaikeksi iloksi kuitenkin kävin 4 km lenkillä ja sen jälkeen en ole mitään syönyt. Olo on tosiaankin taas hyvä. Jee!